آمار

تعداد نشریات8
تعداد شماره‌ها421
تعداد مقالات5,523
تعداد مشاهده مقاله6,343,035
تعداد دریافت فایل اصل مقاله5,467,751
مارکاریان, استیو, عباسی, مریم, جلیلی قاضی زاده, مهدی. (1400). بررسی تاثیر هوادهی در کاهش رطوبت پسماند غذایی به روش خشک کردن بیولوژیکی. نشریه مهندسی عمران امیرکبیر, 53(12), 5503-5516. doi: 10.22060/ceej.2020.18861.6986
استیو مارکاریان; مریم عباسی; مهدی جلیلی قاضی زاده. "بررسی تاثیر هوادهی در کاهش رطوبت پسماند غذایی به روش خشک کردن بیولوژیکی". نشریه مهندسی عمران امیرکبیر, 53, 12, 1400, 5503-5516. doi: 10.22060/ceej.2020.18861.6986
مارکاریان, استیو, عباسی, مریم, جلیلی قاضی زاده, مهدی. (1400). 'بررسی تاثیر هوادهی در کاهش رطوبت پسماند غذایی به روش خشک کردن بیولوژیکی', نشریه مهندسی عمران امیرکبیر, 53(12), pp. 5503-5516. doi: 10.22060/ceej.2020.18861.6986
مارکاریان, استیو, عباسی, مریم, جلیلی قاضی زاده, مهدی. بررسی تاثیر هوادهی در کاهش رطوبت پسماند غذایی به روش خشک کردن بیولوژیکی. نشریه مهندسی عمران امیرکبیر, 1400; 53(12): 5503-5516. doi: 10.22060/ceej.2020.18861.6986


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب