آمار

تعداد نشریات8
تعداد شماره‌ها414
تعداد مقالات5,478
تعداد مشاهده مقاله6,010,493
تعداد دریافت فایل اصل مقاله5,299,927
مارکاریان, استیو, عباسی, مریم, جلیلی قاضی زاده, مهدی. (1400). بررسی تاثیر هوادهی در کاهش رطوبت پسماند غذایی به روش خشک کردن بیولوژیکی. نشریه مهندسی عمران امیرکبیر, 53(12), 5503-5516. doi: 10.22060/ceej.2020.18861.6986
استیو مارکاریان; مریم عباسی; مهدی جلیلی قاضی زاده. "بررسی تاثیر هوادهی در کاهش رطوبت پسماند غذایی به روش خشک کردن بیولوژیکی". نشریه مهندسی عمران امیرکبیر, 53, 12, 1400, 5503-5516. doi: 10.22060/ceej.2020.18861.6986
مارکاریان, استیو, عباسی, مریم, جلیلی قاضی زاده, مهدی. (1400). 'بررسی تاثیر هوادهی در کاهش رطوبت پسماند غذایی به روش خشک کردن بیولوژیکی', نشریه مهندسی عمران امیرکبیر, 53(12), pp. 5503-5516. doi: 10.22060/ceej.2020.18861.6986
مارکاریان, استیو, عباسی, مریم, جلیلی قاضی زاده, مهدی. بررسی تاثیر هوادهی در کاهش رطوبت پسماند غذایی به روش خشک کردن بیولوژیکی. نشریه مهندسی عمران امیرکبیر, 1400; 53(12): 5503-5516. doi: 10.22060/ceej.2020.18861.6986


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب