تعداد نشریات | 7 |
تعداد شمارهها | 399 |
تعداد مقالات | 5,389 |
تعداد مشاهده مقاله | 5,288,209 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 4,882,946 |
شیمی مایو گلوبین به عنوان عامل اصلی رنگی موجود در گوشت | ||
نشریه علمی پژوهشی امیرکبیر | ||
مقاله 5، دوره 05، شماره 1، آذر 1365، صفحه 27-32 اصل مقاله (387.79 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
نویسنده | ||
فرزانه وهاب زاده* | ||
دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر | ||
عنوان مقاله [English] | ||
شیمی مایو گلوبین به عنوان عامل اصلی رنگی موجود در گوشت | ||
نویسندگان [English] | ||
فرزانه وهاب زاده | ||
دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر | ||
مراجع | ||
| ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 449 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 198 |