آمار

تعداد نشریات7
تعداد شماره‌ها401
تعداد مقالات5,395
تعداد مشاهده مقاله5,308,384
تعداد دریافت فایل اصل مقاله4,890,706
هاشمی, سید عبدالمهدی, استاجلو, محمد, صدری‌پور, سروش. (1399). تحلیل مکانیزم‌های انتقال‌حرارت در پخت نان‌های سنتی مسطح به‌منظور بهبود کیفیت نان و کاهش مصرف سوخت. نشریه مهندسی عمران امیرکبیر, 52(11), 3307-3324. doi: 10.22060/mej.2017.13308.5598
سید عبدالمهدی هاشمی; محمد استاجلو; سروش صدری‌پور. "تحلیل مکانیزم‌های انتقال‌حرارت در پخت نان‌های سنتی مسطح به‌منظور بهبود کیفیت نان و کاهش مصرف سوخت". نشریه مهندسی عمران امیرکبیر, 52, 11, 1399, 3307-3324. doi: 10.22060/mej.2017.13308.5598
هاشمی, سید عبدالمهدی, استاجلو, محمد, صدری‌پور, سروش. (1399). 'تحلیل مکانیزم‌های انتقال‌حرارت در پخت نان‌های سنتی مسطح به‌منظور بهبود کیفیت نان و کاهش مصرف سوخت', نشریه مهندسی عمران امیرکبیر, 52(11), pp. 3307-3324. doi: 10.22060/mej.2017.13308.5598
هاشمی, سید عبدالمهدی, استاجلو, محمد, صدری‌پور, سروش. تحلیل مکانیزم‌های انتقال‌حرارت در پخت نان‌های سنتی مسطح به‌منظور بهبود کیفیت نان و کاهش مصرف سوخت. نشریه مهندسی عمران امیرکبیر, 1399; 52(11): 3307-3324. doi: 10.22060/mej.2017.13308.5598


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب