آمار

تعداد نشریات7
تعداد شماره‌ها410
تعداد مقالات5,457
تعداد مشاهده مقاله5,871,569
تعداد دریافت فایل اصل مقاله5,230,753
مارکاریان, استیو, عباسی, مریم, جلیلی قاضی زاده, مهدی. (1400). بررسی تاثیر هوادهی در کاهش رطوبت پسماند غذایی به روش خشک کردن بیولوژیکی. نشریه مهندسی عمران امیرکبیر, 53(12), 5503-5516. doi: 10.22060/ceej.2020.18861.6986
استیو مارکاریان; مریم عباسی; مهدی جلیلی قاضی زاده. "بررسی تاثیر هوادهی در کاهش رطوبت پسماند غذایی به روش خشک کردن بیولوژیکی". نشریه مهندسی عمران امیرکبیر, 53, 12, 1400, 5503-5516. doi: 10.22060/ceej.2020.18861.6986
مارکاریان, استیو, عباسی, مریم, جلیلی قاضی زاده, مهدی. (1400). 'بررسی تاثیر هوادهی در کاهش رطوبت پسماند غذایی به روش خشک کردن بیولوژیکی', نشریه مهندسی عمران امیرکبیر, 53(12), pp. 5503-5516. doi: 10.22060/ceej.2020.18861.6986
مارکاریان, استیو, عباسی, مریم, جلیلی قاضی زاده, مهدی. بررسی تاثیر هوادهی در کاهش رطوبت پسماند غذایی به روش خشک کردن بیولوژیکی. نشریه مهندسی عمران امیرکبیر, 1400; 53(12): 5503-5516. doi: 10.22060/ceej.2020.18861.6986


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب